Eilinen meni kuvaillessa Nasua omissa agireeneissä, kuvaaja ei ehkä ollu ihan parhaassa terässä ja suurimmassa osassa kuvia taitaakin olla pelkkiä karvahaituvia näkyvillä   Noh mutta onnistu sinne sitte tulemaan muutama iha ok kuvakin joukkoon, eikös sitä niin sanota, että sadasta kuvasta aina yks kuva onnistuu... Ja Nasuhan oli ihan paras, ohjaajan odotuksista huolimatta rengaski meni ihan tosta noin vaan  Sitte koiralta pientä oma toimisuutta, meni putkeen ilman käskyä ja voi että, putken toinen pää olikin maahan eikä sieltä päässykkään läpi  Mutta ei se mitään onneksi haitannut

Ronpan onki ottanu pari päivää ihan levon kannalta, kun ensin tiistaina kävin suorittamassa metsästäjä tutkinnon Kokemäellä niin sehän meni sitte aikamoiseks autossa istumiseks ja eilen tosiaan oma aika meni kuvatessa. Onneks Timo on nyt kotona ni on Ronpallaki seuraa päivisin, tänään olivat kuulemma käyneet tarkistamassa, että uimapaikasta on varmasti jäät jo lähteny, vielä ei viittiny kunnolla mennä uimaan, mut kahlaamassa olivat käyneet.

Eilen illalla saiki sitte lepäilyjen jälkeen vähä aivoille tekemistä kun testattiin mätsäristä voitettua Nina Otsonin ( oliko se tollanen ) aktivointilelua. Lelu oli luokiteltu luokkaan helppo ja sitähän se olikin, mutta hauskaa näytti silti olevan ja ainakin oli mielekästä tekemistä, kun sai nakkeja syödä niin helpolla. Sitte hetken aikaa pyöritteli palloa mistä tippu aina välillä nameja. Se onkin yks Ronin lemppari puuhista, saattaa yölläkin ruveta pyörittämään palloa jos huomaa, että sinne on jäänyt jotain. Sitte vielä, ettei ruoka tulis liian helpolla, sai illaks järsittäväkseen hevosen luun palan, siinä vierähtiki sitte monta tuntia sitä maiskutellessa. Oon koittanu syöttää luita kerran pari viikossa ja näköjään liian pieniä luita, kun Roni on sitte syöny ite luutakin ja välillä sitte onksentanu luun paloja aamulla, noh eilen oli iso luu ja siinä oli jotain syötävääkin niin ei viitsinyt syödä ite luuta ja näin säästyttiin oksentelulta. Eli täytyy vaan ostaa isoja luita :) Luut olen hommannu Tampereelta barffi.net kaupasta, siellä vierähtääkin välillä aikaa, kun tekee kaikenlaisia löytöjä.

Jep jep, pääsisköhän sitä viikoloppuna oikein kunnon pitkälle mettälenkille, jotenki nyt tekee niin mieli sellaselle kolmen neljän tunnin reippailulle, toivottavasti ilmat ois sillonki mukavat.