Ihan ekaks, kommentit on jossain piilossa :( mutta Henna ehin lukee sun kommentin jo aiemmin mutta en sillon vastannu mitään, mutta joo saa värejä noihin piirroksiin, satuin löytää ku en onnistunu eka saamaa sitä kuvaa sellaseen muotoon et sen ois tänne saanu lisättyä ni kokeilin sit kaikkee mitä sielt löytyy :D ja tokaks edelleenkään mulle ei oo palautunu mun seuraamiani blogeja eli en nää mitää päivityksiä ellen käy ite joka blogia erikseen kattomassa :( 

Mut asiaan, mitään hirveen kummallista ei olla tehty. Juoksemassa ollaan käyty pari kertaa ja lauantai aamulla uskaltauduin koirien kans jäälle. Taisonontti sai painella vapaana ja kyllä se painelikin, meni hirveetä kyytiä edestakas ja välillä kanto eripitusia ja paksusia keppejä ja välillä paineli vaan menemään sen näkösenä, että tässä maailmassa ei oo mitään muuta kun se ja vapaa baana missä päästellä. Ronppa joutu hommiin eli avusti mua hiihdossa. Välillä innostu kiskomaan oikein kunnolla ja oli itellä tekeminen et pysyy pystyssä ja välillä hiukan huilas ni sai itekki tehä töitä et päästiin eteenpäin. Kannatti kyllä lähteä ajoissa liikkeelle niin paria muuta hiihtäjää vähän väistettiin, mut muuten saatiin mennä ihan omissa oloissa, mutta kun lähettin takas autolle niin vastaan tuli jos sun minkälaista jäälle pyrkijää.

Eilinen päivä meniki agikisoissa talkoillessa, oli ihan kiva seurata muitten ratoja, pari hienoa pillkullistakin siellä oli tekemässä hienot radat, toinen Sertin suorituksella ja toinen ensimmäisellä sijotuksella :) nii joo ja yks islis kans, oisko ollu Tekla :)
Ja tottahan se eilinen muitten seuraaminen aiheutti sen et tänään oli pakko käydä itekkin hallilla. Hih, hyvinhän se meni, ei sille vaan voi mitään :P pitkästä aikaa tuli kunnon hiki itelleki! Aluks tehtiin keppejä hetki, sitte kontakteja ja jotain hyppy juttuja ja lopuks tehtiin pitempää rataa. Onneks ei toi kisakärpänen oo ollenkaa purru, ei sit niin yhtään tee mieli kisaamaan. EIPÄ! Eihän se nyt oo muusta kiinni kun ilmottamisesta ja sen kun menis, mutta kun muistais sitte olla rennosti ja jännittämättä niin menis ehkä niinkun on harjoteltu. Ja tärkein minkä huomas kun oli talkoissa ja mitä ois välillä tehny mieli huutaa menijöille että LUOTA siihen koiraan, kyllä se menee ihan oikein kun annat sen tehä rauhassa. Nii i, kun se vaan ois niin helppoa muistaa siinä jännityksen lomassa ja kun pitäis kerralla onnistua... Jos vaikka testais yhet epikset 17.3 Saarijärvellä ( Memmu huom.!) ja sitte loppukuusta virallisiin. Se vaan et meil on yhtä kertaa lukuunottamatta epikset menny ihan plörinäks ja niitten jälkeen on tehny mieli unohtaa koko laji... 

Heidin Mörriäinen on tääl hoidossa, tossa ne kaikki nyt nukkuu tyytyväisinä. Aivan, olin yhen viikonlopun äitillä ja kyllä voi olla luksusta käyttää lenkillä koiraa mikä ei koe elämän tehtäväkseen kiskoa kaikkia pantoja ja remmejä kappaleiks! Alla pari kuvaa kyseisestä karvasesta.
IMG_7171-normal.jpg

IMG_7197-normal.jpg