Hehee, ensin oon pitkään kirjottamatta ja sit tulee kirjotukset kahtena päivänä peräkkäin, osaan olla joskus yllättävä :D :D No joo, tän piti oikeesti tulla jo eilen, mutta kun kamera oli hukassa niin en saanu videoita ja kun tänään sen löysin niin pitihän tää sitte tehä :)

Ekassa videossa on Ronin kanssa touhuilua ettei se jää ilman huomiota. Vähän koitettiin jotain rallytokon tapasta muiden innottaman tehä, uskoisin et harjottelemalla pystyttäis parempaan. Kuitenkin, sanoisin et ihan kivasti meni, ammattilaiset voi sitte olla erimieltä. Ja noi meijän pujottelutsydeemit oli tollaset kun ei muuta tähän hätään löytyny. Pidemmittä puheittä video löytyy tämän linkin takaa.

Sitte Taisonin tokoa. Hmm... seuraaminen on parantunu mun mielestä huomattavasti vaikka hakemista siellä on edelleen varsinkin käännöksissä. Ja nyt kun seuraaminen on saatu sujumaan niin perusasento on unohtunu ihan kokonaan :/ millon on vinossa ja millon makaa mun takana, äh! Mutta sieltä tulee välillä niin hyviä pätkiä, että en jaksa masentua vielä, kyllä me tästä vielä noustaan :)
Ja tässäpä video :)