Eilen aamulla käytiin taas koittamassa kuinka Ronppa hyppää. Ja hyppäähän se  Hallilla oli edellispäivänä ollu kisat, joten esteet oli sekasin eikä valmiita ratoja ollu tarjolla, ni Timo sitte teki meille yhen radan, mitä vuorotelleen ohjattiin Ronille. Vaikka Timo ei ohjatuilla tunneilla ookkaan ollu, ni silti oli hyvä rata ja ohjaus sujuu ihan loistavasti, tulee valssit ihan luonnostaan  Radalla oli pitkiä suoria ja tiukkoja käännöksiä, mutta Roni teki hyvin! Aluks piti vähän hepuloida ja käydä Aalta tähystelemässä, et ketä muita hallissa on, mut loppua kohden vaan parantu, päästiin rata kaikkine hyppyineen, pituuksineen, renkaan, putkien, Aan, keppein ja keinujen kans läpi  Kepit on ruvennu menemään ihmeen hyvin, parempi koputtaa puuta ja olla hehkutamatta enempää, et ne kans jatkuu näin hyvänä...  Jouduttiin vaihtamaan kenttää kesken kaiken kun siihen kentälle oli tulossa muita, niin mentiin sitte hetkeks vielä toiselle kentälle. Toisella kentällä oli samanlainen kaaos kun ekallakin eikä jaksettu sitte enää ruveta kunnon rataa kyhäämään, joten tehtiin lyhyttä rengas, hyppy, pöytä, hyppy, muuri sarjaa. Esteet oli tosi lähellä toisiaan ja siinä pysty hyvin harjotteleemaan erilaisia käännöksiä ja ohjausta. Pöytä tuntu olevan kaikkien mieluisin Ronille, siitä saa varmaan palkan kaikkein vähimmällä tekemisellä  Lopuks vielä heiteltiin palloa pitkin kenttää ja Ronppa meinas lähteä halliin lentäneen linnun perään, mut tuli sit nätisti takasi.

Illalla käytiin piiiiiiiiitkästä aikaa koirapuistossa  Sinne seuraks lähti Mervi ja Otto, ja poikien jälleen näkeminen oli, noh aika vaisu  Parkkipaikalla kyllä ois painittu, mutta ku puistoon päästiin ni Roni tavoilleen uskollisena jäi vaan tuijottelemaan et jos aidan toisella puolella ois jotain kiinnostavampaa. Olihan siellä tietty, Roni the Jäniskoira bongas heti jäniksen puistoon päin mentäessä ja puistossa ollu tyttö koirakin lähti aika pian kun kaks jättiä alko ahistaan liikaa. Hetken malttovat Oton kans juosta ja painia yhessä, mut ei Roni ei vaan näissä treen koirapuistoissa ainakaan oo yhtään niin rento kun muuten vapaana. Ostan sata hehtaaria mettää ja aitaan  sen ni saa siellä päästellä ihan rauhassa ilman et tulee aidat ihan heti vastaan  

Vuhuu! Näyttäis siltä et pitkästä aikaa ois saatavilla Canidaen chichen riceä! Toivottavasti sitä nyt on saatavilla pitempään ja pysyis kiteet pois

Vkl en saanu aikaseks vetää verijälkeä, mut jos vaikka tässä viikolla joku päivä, tulee vaan pimee niin kovin äkkiä... Ainakin torstaina agilityä ja sitte lauantain pirkanmaan collieitten mätsäri hakamettässä ja sunnuntaina sitte ne epikset  HUH! 

Ainiin lonkka- ja kyynärätulokset pitäis vihdoinki tulla pian. Perjantaina tuli kennelliiton lasku niistä ja tänään maksoin sen, tulispas ne jo pian!