Kuvaus myöhästy viikolla, kun röntgen laitteen kehityskone oli rikki. Viime viikon reissu ei kuitenkaan ollu turha, kesäsen pissatulehduksen takia otettin pissasta kontrollinäyte ja mitäs muuta sieltä löytykään ku kiteitä  Ohjeeks saatiin et ruuaksi pelkkää Hillsin U/D:tä kolme viikkoa ja sitte taas kontrollinäyte. Eilen ultrattiin rakko samalla nukutuksella ja kiteitä siellä tosiaan näky. Tän kolmen viikon aikana ei siis yhtään mitään muuta ku tota U/D:tä, ei nakkeja, lihapullia eikä muitakaan herkkuja, jos vaikka kiteet tulis ittestään pihalle, olivat kuitenki vielä hyvinkin pieniä. Mitään oireitahan ei taas oo missään vaiheessa ollu, eli toivotaan, et menee ohi pelkällä ruualla. Meijän barffaus loppu siis tähän   Tylsää, koska barffi ruoka näytti muuten sopivan mahalle paljon paremmin, vaikka ei sinänsä mitään ongelmia oo ollu, mutta kuitenkin. Huoh.

No mutta jos vaikka niihin kuviin sitten. Oikea lonkka oli ell:n mielestä vahvasti B, mutta vasen luultavasti C, saattaa mennä B:näkin jos hyvin käy. Kyynärissä ei mitään huomauttamista ja ilmeisesti selkäkin oli kuvattu samalla, ainakin ell sanoi, että selkärangassa ei mitään muutoksia. Nyt voi sitten hyvällä omalla tunnolla jatkaa harrastamista, agin kuukausikortti jo tilauksessa  Nyt vaan mietityttää, että millä ihmeellä ton tohelon palkkaa jos ei saa mitään herkkuja käyttää  Uskoisin kuitenki, et tää menee ohi ihan vaan tolla ruokinnan muutoksella, kun ei mitään ongelmia kiteitten kans ollu ennen barffia.

Ainiin ja viime viikoloppuna Ronppa oli Heidillä viikonloppu lomalla. Sehän oli esitelly vaihteeks parhaimpia puoliaan muuan muassa juoksuttamalla iskää lenkillä, karkaamalla Heidiltä ku Heidi oli hampaita pesemässä, tappelemalla naapurin koiran kanssa ja haukumalla bändityypeille kun olivat menneet harjottelemaan Villen tiluksille   Tai no toi vahtiminen ja vieraitten pihaan tulosta ilmottaminen nyt onki ihan ok, mut noi muut ei sitte niinkään... Eilen kuitenki ku tultiin klinikalta, ni Ronppahan on yleensä rauhotuksen jälkeisessä tokkurassa niin pihalla et olkoon mikä vaan nelijalkanen ni varmasti saa sellaset matalat murinat vastaan et välillä pelottaa muakin, mutta eilen Ronppa vaan heilutteli häntää kaikille (jopa uroksille) ja oli ihan sillee, että hei ei tässä mitään, ollaanko kavereita. Klinikalla oli samaan aikaan meijän kans amstaffi-dalmis sekotus tyttö pentu, oli aika sulonen  Juu ja meinas ihan unohtua, ku oltiin menossa klinikalle päin, niin yhen talon pihasta lähti joku musta koira hirveen ärinän kans meitä kohti. Tilanne meni niin nopeesti et en oikeestaan muista mitä siin tapahtu, mut heitin Ronpan vaan jalkojen väliin et saan sen pidettyä irti siitä toisesta koirasta ja omalla kädellä koitin sohia sitä toista koiraa. Tilanne ois voinu olla pahempiki, mut onneks kyseessä oli vaan arka nuorehko tyttö koira ni se jäi metrin päähän vaan kattelemaan meitä ja päästin Ronpan haistaan sitä, loppujen lopuks leikkivät hetken, mut sit meille tuli kiire lääkäriin. Koira oli ollut omistajallaan remmissä, mut remmi ei ollu kiinni missään. Pahotteli kovasti ja oli hiukan nolostunu tilanteesta, mutta kuten sanoin, ni onneks oli tyttö koira, muuten ois voinu käydä pahemmin ku tollain hirveellä ärinällä tullaan tykö.