Viime viikolla kävästiin agissa ja yks kenttä oli melkein tyhjä kaikista esteistä niin otettiin siinä sitte tokoa vähän alkuun. Seuraamista, liikkeestä pysähtymistä istuen ja seisten, harjoteltiin nopeempaa maahan menoa ja lyhyitä paikallaanmakuita. Vaikka näitä onki tehty vaan ihan omaks iloksi ja aivojumpaksi niin ihan hyvin ne kuitenkin sujuu, seuraaminenkin vaikka ihan tietosesti oon sitä jättäny treenaamatta. Näitten jälkeen otettiin pieniä pätkiä agia, harjoteltiin takaakiertoa ja takaaleikkausta ( on se kun tarvii googlettaa et löytää oikeet termit sille mitä on jo tehty :D ), kontakteja ja keinua. Keppejäkin muutaman kerrran. Lopuks vaan leikittiin pallolla ja narulelulla  

Perjantaina Pylköllä sain aikaseks vetää Ronpalle verijäljen, pituutta ehkä 500m ja vanheni nelisen tuntia ( tarttis vaan antaa vanhentua kauemmin mutku ei ikkään malta...). Koira meni upeesti, mä olin välillä ihan hakusessa et ollaanko ees reitillä ku en ehtiny seuraamaan merkkejä, mut Ronppa kyl piti huolen et pysytään oikeilla raiteilla 

Sunnuntaina kävästiin Pöytyällä ja sen jälkeen meillä olikin kaikkee muuta ku valkonen koira, hmh, onneks kaikki kura irtoo tosta karvasta kuivuessaan. Musse kävi taas vähä esittelemässä Ronille tiluksia ja olivat hetken aikaa teillä tietämättömillä, mut tulivat sitte ku saivat tilukset tarkistettua.

Ma oltiin pitkästä aikaa Oton kans metässä, koirat juoksi hulluna edes takas ja niin edelleen. Löydettii ilmeisesti joku kansainvälinen pyöräilyreitistö kun kolme pyöräilijää sujahti meijän ohi, eka pyöräilijä tais saada sydärin kun koirat tuli vastaan kahestaan kulman takaa sellai ettei meitä ihmisiä näkyny ja jompikumpi koirista haukahti sille, koirat tuli kyl nätisti takas ku huudettiin eikä pyöräilijäkään tehny muuta ku hymyili leveesti ku ajo meijän ohi, saatiin varmaan mukavasti sen pulssi nousemaan hetkellisesti  Metäs jälkeen mentiin hetkeks meille ja Ronppa ja Otto leikki pallolla.

Näyttelyreeniä tarttis taas viikoloppuna lähtee hakemaan, molempina päivinä ois mätsäri, katotaan kumpaan mennään vai mennäänkö molempiin.