Se siitä aktivoitumisesta kun näin pitkä päivitys välikin tuli :D ollaan me kaikkea normaalia treenaamista tehty, mutta ei mitään erikoista tai mainittavan arvosta niin ei oo tullu kirjoteltua. Nyt on sitten taas jotain pientä päivitettävää :)

Kävästiin Taisonin kanssa Tampereella möllitokokisoissa tai oikeestaan kyseessä on kolme osanen möllitokocup, minkä muut osat on sitte kesä- ja heinäkuun lopulla ja tietenkin oon ilmottautunu kaikkiin. Sanoinkin ennen kun olin ensimmäiseen osallistunu, että jos nää menee hyvin ni voidaan harkita virallisia. Noh, eipä ainakaan eka osa menny riittävän hyvin :D Mutta kerrankin oli sellanen olo, että ei saatu minkäälaisia armopisteitä mistään ja kaikki arvosteltiin suurinpiirtein niin kuin kisoissakin ois arvioitu. Tuomarina oli Vesa Kallio ja näin me Taisonin kanssa suoritettii ( onneks tapahtumasta ei oo videomateriaalia :D ) 
Luoksepäästävyys - 9,5 - Nousi tuomaria vastaan, siitä puolen pisteen vähennys
Paikalla makaaminen - 8 - Tartti kaksoiskäskyn maahan menoon -_- siitä kaksi pistettä miinusta
Seuraaminen kytkettynä - 6,5 - Edistää, edistää, edistää, argh!
Seuraaminen taluttimetta - 0 - Muuten meni jo vähän paremmin, mut edelleen edisti pikkusen ja nolla siitä kun menin ottamaan pannasta kiinni ennen kun tuomari ehti sanoa kiitos
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä -9,5 - Mitähän tässä oli, oisko ollu lopussa jotain kun jäi heti käskystä maahan ja pysy siellä, oisko ollu sitte vino perusasento...?
Luoksetulo - 8 - Öö, ainiin, meni maahan paikka käskyllä ja nostatin sen takas ylös ni kaksoiskäskytä kaksi miinuspistettä
Seisominen seuraamisen yhteydessä - 0 - Hmh, pysähty, mutta jatko sitten matkaa mun perässä
Estehyppy - 9- Vähän sähellystä kun liikuin Tn viereen, hyppäs vähän lyhyen hypyn ni jäi tosi lähelle estettä. Muuten ihan ok. 
Kokonaisvaikutus - 8,5 -
Yhteensä 116 ja osihan tolla virallisissa kolmospalkinto irronnu...

Suurimmat virheet oli siis kun otin koiraa pannasta kiinni ja se ei jääny paikalleen kun ois pitäny. Erittäin tyytyväinen oon paikkamakuuseen, minkä väitän ihan varmasti kestäneen kauemmin kun minuutin, mutta Taisnoni pysy maassa koko ajan ja suhteellisen rauhallisena. Olihan se remmissä varmuuden vuoksi, mutta pysy kun pysy ni se sillon pysy maassa :D Se missä on treenattavaa on oma pää, se on vaan niin rasittavaa kun tietää et Taisoni osaa, mutta sitten kun sattuu tollasella keitetty makarooni en keskity en oo koskaan kuullukkaa miten seurataan päälle ni argh! tekisin siitä vaikka makkaraa sillon. Mutta taas sitten kun ite seuraaminen oli ohi niin muissa liikkeissä seuras tosi nätisti. Nooh, vielä tässä on parit möllit aikaa harjotella sitä tunnetilaa kisoissa.

Tässä sitte video edellispäivän treenistä, oli ihan älyttömän paahtava keli ja treenatessa tuntu et Taisoni oli hirveen löysä, mutta ei se videolta ihan niin pahalta näytä, miltä se tuntu. 


https://www.youtube.com/watch?v=feBzr0KGdC8

Taisonin kanssa kävästiin edellispäivänä myös cavalierien järkkäämässä mätsärissä Jyväskylässä. Että voi sitten taas pikkusen toi pikku pölvänä olla rasittava, lämpöasteita se seittemän miljoona mutta ei, ei se siihen vaikuta millään, kyllä silti voi kiskoa niin, että varamsti kuristuu! Ekan kierroksen liikumiset siis ihan järkyttäviä. Sininen saatiin siitä hyvästä. Sinisten kehässä oli sitte jo pikkusen rauhottunu ja kun päästiin neljän parhaan joukkoon ni sitä voi jo sanoa, et siinä vaiheessa maltto olla kuristamatta itteensä. Viimiset yksin liikkumiset olikin sitte jo ihan mahtavat, löysällä hihnalla ja molemmat oltiin menossa samaan suuntaan :) loppusijotus oli sinisten neljäs, saatiin kivat palkinnot ja olin ite tyytyväinen kun edes jossain vaiheessa juokseminen saatiin onnistumaan :) 
Kävästiin aiemmin keväällä myös mätsärissä ja sieltä kotiin tuomisina punasten neljäs sija, siellä liikkuminenkin suju pikkusen paremmin. Harjotusta, harjotusta, heinäkuussa on erkkari ni jos siihen mennessä pystyttäis juoksemaan sellai edustavasti yhdessä :D 
Pari jälkeäkin on Taisonille tullu tehtyä, mutta ne menee vielä niin samalla kaavalla, kun tuo videolla oleva jälki ettei niistä sen enempää.

Ronppakin on tallessa, mutta sen kanssa on tullu tehtyä hirveen vähän yhtään mitään muuta kun normi aksatreenejä, eikä niistäkään oo videoita niin ei niitä jaksa sen kummemin pohtia. Keppit ja kontaktit on ollu oikein kunnon treenin alla ja pikku hiljaa alkaa tulla tulosta. Oon aatellu, että seuraavaksi kisataan vasta syksyllä, kun saadaan nuo kuntoon ja vähän yhteistyötä kentällä vielä paremmaks niin voi hyvillä mielin lähteä kisaamaan. Nyt siirrytäänkin kesäksi ulos treenaamaan, kaukaloon kuitenkin, niin jos sitä uskaltais vaikka Laukaaseen lähteä syksymmällä kisoihin :)