Tuolta Henna heitti haasteen http://jalidallu.blogspot.fi/2014/02/pentuvaroitus.html

"Ideana on laittaa kuvia koiran vauva-ajasta ja mahdollisesti kertoa millainen tapaus koiruus oli ikänsä suloisimmassa vaiheessa. Voit myös kertoa hassuja/hölmöjä tapoja mitä koira omisti pentuna, mistä se kasvoi yli ja mitkä tavat sillä ovat edelleen. Sitten haastetaan 3 muuta koiramaista blogia, joiden blogissa käydään henkilökohtaisesti ilmoittamassa haasteesta."

Ja koska Taisonin tullessa blogi oli jo olemassa niin keskitytään nyt vaan Roniin :) Oltiin jo hetken puhuttu et voitais ottaa koira. Kriteerit oli koiran kokonen koira ja lyhyt karva. Bokseri oli yks vaihtoehto, englanninbulldoggi pentua oltiin jo lähdössä hakemaan, mutta peruttiin se sitten kuitenkin, sekarotuisiakin katseltiin, mutta jotenkin sitte päädyin selaamaan vapaita dallupentuja ja laitoinki kyselyä ensin toiselle kasvattajalle joka ohjas mut kysymään äitinsä vapaana olevaa kasvattia :D siitä asiat sitte eteni ja puhelun jälkeen oli sovittuna päivä jolloin pentua ois tarkotus mennä kattomaan. 

Ronppa ja Ronpan sisko siellä oli meitä Memmun kanssa vastassa ja kun olivat luovutusikäisiä niin niinhän siinä yllättäen kävi, että Roni meijän mukaan lähti samantien. Nimeä ei pennulla vielä siinä vaiheessa ollu, mutta samantien kun päästiin kotiin niin Timo ilmoitti, että se näyttää ihan Ronilta, joten Roni siitä tuli. 

koiru%20018-normal.jpgkoiru%20020-normal.jpg

Kotimatka meni hyvin, kerran taidettiin varuilta pysähtyä tarpeille. Roni oli helppo opettaa sisäsiistiksi, ainut isompi vahinko sattui silloin, kun ekaa kertaa mentiin sisälle :D Pissejä nyt lirahteli välillä, yleensä aina sillon kun oltiin jossain kylässä...


Huhtikuu%20085-normal.jpg

Kovasti koitettiin opetella olemaan koiranomistajia, mutta niinkun valitettavan usein ekan koiran kohdalla käy, niin näin myöhemmin voisi luetella miljoona virhettä mitä tuli tehtyä. Koiran kouluttamisesta tai koiran oppimisesta ei ollu mitään käsitystä ja noh mitäpä sitä surkuttelemaan, kaikki meistä on joskus alottelijoita, onhan?

Mutta helppo pentu Roni oli ( tai aika kultaa muistot :D )

Huhtikuu%20017-normal.jpg

Ei pelänny tai aristellu mitään

toukokuu%20047-normal.jpg

 Se tuli pentuna kaikkein kanssa juttuun

DSC07244-normal.jpgHuhtikuu%20126-normal.jpgtoukokuu-10%20024-normal.jpgtoukokuu-10%20078-normal.jpgIMG_4247-normal.jpg

. Sen verran kohelo se oli, että muutaman kerran piti tikkejä käydä hakemassa, mutta aika vähällä on taidettu selvitä.

marraskuu%20033-normal.jpg


Reilu vuoden ikäsenä alotettiin agility ja siitähän Roni tykkäs ja tykkää edelleen <3

IMG_5785-normal.jpgIMG_5801-normal.jpgIMG_5835-normal.jpgIMG_5856-normal.jpg

Sitte pennusta kasvo teinipoika ja seuraksi kelpasi oikeastaan vain tutut urokset, tytöt nyt on aina ollu kivoja. Ja ettei nyt ihan liian ruususelta kuullosta niin kyllähän tuo tuhojaankin ehti tehdä ihan riittävästi, cd ja dvd kotelot, lelut ja välillä jopa tyynyt sai kunnolla kyytiä...


IMG_3583-normal.jpg 

 

Mätsärit ja näyttelyt kuulu kanssa aika vahvasti meijän elämään kuten edelleen.
Kuvia pentuajasta ois ihan valtava määrä, mutta ettei koko blogi tuu täyteen niin oli pakko karsia ja jättää paaaaljon paaaaljon kivoja kuvia pois. Jos niitä haluaa enemmän kattella niin tutut ainakin löytää facebookista Pilkku albumi ykkösestä ;)