Onneks huomenna on aika laaja käsite :D 
Muutamassa näyttelyssä on tullu pyörähdettyä nyt kevään aikana, jospa niitä vähän lähtis purkamaan. 


Tampereen kv näyttelyssä oltiin Ronpan kanssa. Sieltä kotiin tuomisina EH ja suht ok arvostelu, Roni oli jotankin liian innokkaan olonen mun käteen kehässä vaikka muuten olikin hyvin rauhallinen. Hiukan hoikalta toi vaikutti, mutta ei siitä ainakaan ollu arvostelussa mitään mainintaa. Esitin myös Maijun Nallen, joka meni harjotellessa paljon paremmin, mutta kehään mennessä jouduttiin ootteleen hirveen pitkään niin alko kyllästyä eikä sit ollukaa enää niin kivaa. Mutta EH ja hyvä arvostelu, mielelläni esitän vielä uudestaan jos joskus tulee tilaisuus :)

IMG_8772-normal.jpg

Tampereen jälkeen suunnattiin Helsinkiin pk-erkkariin ja tietty Memmun ja Nasun kyydissä. Oli vähän sovittamista tavaroissa, kun autoon piti saada mahtumaan mun karvaseet ja karvaton poika, Nasu, matkarattaat, pari häkkiä, Marcon tavarat, kaikkein koirien näyttelytavarat, vaatetta vähän joka säälle ja mitähän vielä. Hyvin kuitenkin mahduttiin molempiin suuntiin, vaikka takasin tullessa oli tavaraa vähän enemmän :P
Nasu oli ennen pilkkupoikia, mutta siitä lisää hetken päästä. Taisoni alotti ja oli ihan kamala! Veti hirveesti eikä ollu menossa mihinkään mihin minä ja ei oikein tainnu seistäkkään, ainaki siltä tuntu. Ja lisäks se oli hirveen laiha ( ja kyllä, ruokin koiriani kun muistan jos muistan :P ei vaan, tää maalle muutto on lisänny meijän liikuntaa aikaslailla mutta ruokamäärä ei ollu noussu mihinkään, nyt on :) ) tuloksena EH ja hirveen pitkälitanja arvostelua. Roni esiinty jo pikkusen paremmin kun Tampereella, liikku tosi kivasti ainakin omaan silmään ja tuloksena olikin ERI ja SA, ei sijoituttu mutta napattiin kuitenkin varaserti.
Ja sitte Nasutin, tässäpä vetreän veteraanin saalis:
IMG_8995-normal.jpg

eli Eri Vet-1 Sa Pu-1 Vsp ja Vsp-vet, siinäpä oikein kunnon koodi jollekin näyttelyissä käymättömälle avattavaksi :D
 

Ja kun kerran on vauhtiin päästy niin vielä Pöytiksen näyttely. Ah miten oikeesti voikaan olla ihana nukkua pitkään ( nojoo Marso herättää aina seittemältä), käydä juoksemassa koirien kanssa , olla ihan rauhassa ja sitte kun siltä tuntuu niin ajaa vartti näyttelypaikalle sen sijaan, että herää viideltä, istuu autossa monen monta tuntia ja takaspäin sama ja kotona on joskus yölää :D mutta ei tätä tekis jos ei tästä tykkäis :P mutta joo takas näyttelyyn. Sopivasti kun päästiin paikalle niin akita kävi jonkun pennun päälle ja aika pahastikkin, akita saatiin irti pennusta, mutta jostain syystä pääsi vielä uudelleen kiinni samaan pentuun. Tässä oli onni onnettomuudessa, että pentu oli erittäin karvainen ja olin kuulevinani ettei pennulle käynyt mitään nirhamia pahempaa toisin kuin koiria irroittamassa olleiden käsille :/ Välikohtauksen selvittyä näyttelypaikka rauhoittui ja tunnelma oli mukavan leppoisa. Odotellessa juoksin Taisonin kanssa kehän muutaman kerran läpi ja sehän liikkui hienommin kuin ikinä! Tottakai kun ei ollut ilmoitettu tähän näyttelyyn. Vaihdoin Ronin ja joo o, pitikin aiemmin mennä kehumaan sen näyttelykäyttätymistä! Oli muuten kaukana rauhallisesta. Ronppa veti ja VINKUI, inisi ja ulisi, namit ei kiinnostanu ja meinas usko loppua. Kävin juoksuttamassa sitä hiukan ja sentään pikkusen rauhoittui, mutta ei ollut lähellekkään oma itsensä. Tästä huolimatta saatiin ERI ja ja tiukan kamppailun jälkeen avointen kakkosiksi. Tuomari kertoi, että hänellä oli vaikeuksia päättää kumpi on ykkönen ja kumpi kakkonen ja nyt kävi näin päin. Sa kuitenkin tuli ja pu kehässä oli avointen lisäksi veteraani, jonka tuomari sijoitti kolmanneksi eli Roni oli pu-2 ja sai varasertin (psst.. meil on näit jo sen verran et me voitas kyl ottaa niit serteiki :P ) Mörriäinen oli mukana ihan ekassa näyttelyssään, trimaamattomana kun en uskaltanut ottaa sitä riskiä, että saan tehtyä siitä kaljun mutta tästä huolimatta :

IMG_9201-normal.jpg

Pikku neiti käyttäyty ja esiinty aivan mahtavasti, tätä on ilo esittää jatkossakin jos vaan jatkaa samaan malliin :) 

Parin viikon päästä ois Tuurin näyttely ja sitte tuleekin kuukauden tauko ja sen jälkeen lähetään Honkajoelle ryhmiskeen. Ylivieskan kv on vielä harkinnassa (pari päivää aikaa :P ) ja Heidi just soitteli, että Mörri menee Poriin joten sinne on sitten lähettävä :)