Tauon seassa ollaan sentään jotain touhuttu, nyt kaks raatona kieli lattiaa pitkin valuen läähättävää koiraa ei välttämättä kauheesti sitä arvosta, mutta kyllä ne sentään lenkillä jaksaa painella ihan hulluna. Vaikka lenkit on koitettu tehdä näin iltasella kun on viilempää ni se ei kauheesti lohduta kun sisällä on ihan hullun kuuma, mutta ei sillä, en valita :) 

Kesäkuu meni ihan hujauksessa ohi ja koirat oli aikalailla treenaamatta. Juhlien järjestelyn tohinassa jäi Taisonilta yksi mölli toko cup väliin kun en halunnut pientä turhaan kiusata, itellä kun ei sillon ois keskittymiskyky eikä hermot riittäny mihinkään kun parin päivän päästä oltiin tällasissa tunnelmissa 

h%C3%A4%C3%A4-normal.jpg

Nyt on sitten vasen käsi painavempi kun oikee, katotaan kuinka vinoks tässä vielä rouvana muuttuu :D mutta juu takas koiriin. Häitten ajan koirat vietti aikansa hoitolassa missä olivat keväällä jo muutaman päivän hoidossa kun kävästiin viron puolella, yllättävän nätisti olivat osanneet käyttäytyä molemmilla kerroilla :)

Nyt ollaankin sitten ainakin lenkkeilty ahkerasti ja pikkusen koitettu treenatakkin.
Ronin kanssa on otettu kepeille ja kontakteille oikein tehotreeniä ja kyllä täytyy myöntää, että ehkä pikku hiljaa alkaa näkyä jossai. Nyt Ronppa on vaan keksiny, että viimistä väliä ei tarvii pujotella, ei tarvii ei. Tämäkin pulma onneks tais ratketa niinkin yksinkertasella tavalla et autan sen viimisen välin ohjaamalla sen sinne. Jottei ihan turhan helpoks menisi niin kontaktien käsky on mulla kii ja putki on ihan putki, nyt kun ollaan kontakteja tehty huomattavasti enemmän ni tuli sellanen probleema et jos A/puomi ja putki on vierekkäin ja pitäis mennä putkeen, niin viime hetkellä tuo jänis hyppää putken suulta kontaktille. Ai miksi? No kun putKI :D no täytyy vaan opetella että putki on tästä lähtien pelkkä put :D  Maanantaina omat treenit suju mukavasti, niistä on videomateriaalikin pitkästä aikaa. Pikkusen nyt videolta katottuna ja jo treeneissä vikalla kierroksella tuli mieleen ohjausksia mitä ois voinu käyttää ja ainakin ne mitä treeneissä tuli testattua ni toimi hyvin, esim. 8-9-10-11 suju paljon paremmin niin että kuljin putken päähän nähden väärällä puolelle vaikka pelkäsin, että Ronppa menee varmasti väärään päähän mutta katin kontit sehän ei ees vilkassu väärään päähän toisin kun videolla olevien ohjausyritysten aikana. 14-15 ja 19-20 vastakäännöksillä ni käänty huomattavasti paremmin. Ratapiirros ja video, olkaa hyvät.

210714-agi-normal.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=l_sgznj6pVw

Kepit <3

Tänään oltiin jyväskylässä pilkkuporukalla treenamassa, tehtiin kolmosten kisarataa ja Roni oli ihan super! Kyllä me taidetaan seuraaviin Jyväskylän kisoihin lähteä :)

Taisonin kanssa ollaan koitettu saada alokasluokan liikkeitä siihen malliin, että oikeesti uskaltautuisin kokeeseen syksyllä. Eipä se nyt katastrofaalisen kesken oo minkään liikkeen osalta, paikkamakuu on vaan se mihn en luota, sitä on vaan kauheen vaikee treenata yksikseen. Seuraamista ollaan tehty tosi lyhyitä pätkiä ja lähinnä takasin perusasentoon löytämistä. Seis-maahan-istu erottelua, kaukoinakin onnistuu jo suhteellisen hyvin. Luoksetulo on upee ja  hypyn jälkeinen paikalla olo sujuu välillä. Ja ollaan me ruutuakin vähän jo harjoteltu ;) Video on vähän hassusti tarkennettu ja ääni kuulu tosi hiljaa mutta kun vääntää äänet täysille ni kuulee ainakin ihanan hyttysten ja kärpästen ininän :D

https://www.youtube.com/watch?v=a3ddXcukvaE

Loppukevennyksenä Ronin ruutua, valitettavasti tosta alusta jäi sen ilohyppyriemuloikat millä se kävi kaatamassa kaikki törpöt jos niitten alla ois vaikka namia, mutta ihanasti se tekee kun tekee :) 

https://www.youtube.com/watch?v=zWmxEak-Wc0