Huomasinpa eilen töissä koirat.comia selaillessa et Hakamettässä olis illalla mätsäri. Ronihan oli tietty ihan likanen eikä oikeen ollu rahaakaan, mut jotenkin teki kauheesti mieli lähteä harjottelemaan ennen viikonlopun näyttelyä.

Noh, töistä kiireellä kotiin ja Ronppa suihkuun, vähän aikaa kuivattelua ja menoks. Ihmeen hyvin kerkes koira kuivumaan, muuten en oiskaan viittiny lähteä, oli sen verran kylmä ilma. Hyvin kerettiin paikalle, tais koko mätsärissä olla n.100 koiraa. Omaa vuoroa ootellessa seurailtiin vaan muitten esiintymisiä ja muuta väkeä, esimerkiksi aivan upeeta englanninbulldoggia millä oli kokoa sitte ihan hirveesti! Onhan bulldogit isoja, mutta enpä oo ennen niin massiivista nähny. Onnistuttiin pienen harjottelun lomassa katkasemaan yks näyttelyhihna, mut oonkin jo ootellu et koska mahtaa mennä rikki, on se kuitenkin niin hepposta tekoa, kun kuitenkin pitäis kestää kahen järkäleen vetoa erisuuntiin. Sitten kun oma vuoro koitti ni ei muuta ku kehään ja Roni seisoskeli nätisti niinku yleensäkkin ja juostessa veti hirveesti, niinku yleensäkkin  satuttiin saamaan punanen nauha, en oikeen ehtiny seuraamaan toisen parin suoritusta ku keskityin vaan Ronppaan. Punasten kehässä sitte onnistuin syöttään melkeen kaikki herkkupalat, kun ajattelin, että tää oli sitte tässä, mutta mitä mitä, mehän oltiin punasten parhaita!! Ennen tätä paras sijotus sinisten kolmas, että tuli kyllä yllätyksenä ja jo senkin takia, että mun mielestä meillä ei ees menny mitenkään hyvin...

BIS kehässä meitä vastassa oli mäyräkoira, austraalianpaimenkoira ja mitähän pikku turreja siellä nyt olikaan. Tähän mennessä Roni oli kivan rauhottunu ja nyt juoksi jo melkeen löysällä narulla nätisti vieressä. Lopputulos oli meillä BIS-3!!! Palkinnoks saatiin pari pokaalia ja ruusuketta, aktivointipeli ja kongi, siansaparo ja olikohan vielä jotain muuta...Oli sitte kuitenkin ihan kannattava päähän pisto :)

Järjestäjät oli parantanu mätsäriä viime vuotisesta ihan hurjasti. Oli kiva huomata, että palautteen antaminen ei aina mee ihan hukkaan. Toivottavasti jaksavat järjestää tästä eteenpäinkin hyviä mätsäreitä!