Otsikon koodi tarkottaa siis jälkien määrää :) Ronille verijälkeä ja Taisonille sitten lähinnä peltojälkeä, jos se vaikka syttyis siihen ja joku lamppu jossain vaiheessa syttyis päässä. Ronihan on verijälkeä tehny jo aiemminkin, viime kesä oli sellanen etten tainnu tehä sille yhtään jälkeä koko vuotena :o Taisonin jälki ura on alkanu öö pari viikkoa sitten :D Hirveesti Taisonista haluisin haku-koiran, mutta treenaaminen yksin on vähän hankalaa, joten koitetaan tätä jälkeä ja sitten joskus jos on mahiksia niin hakua. Ja lisättäköön vielä, me ei tehdä tätä mitenkään tavotteellisesti ohjaajan kokemattomuuden takia. Jos homma rupee sujumaan ni voidaan harkita kisoja, mutta sen näkee sitten joskus, nyt tätä tehdään molemmille ihan vaan virikkeeksi ja huviksi.

Taisonin eka jälki oli noin 10-15 askelta, joka askeleella palkkaa, Marski häiriköimässä vieressä ja muutenkin oikein oivallinen alotus :D Vähän T:lla kesti et tajus mikä juttu oli kyseessä, mutta loput pari askelta meni oikein kivasti. Tämä toinen oli jo pitempi ( joo, heti haukataan iso pala), mutta joka askeleella palkkaa, tosin niistä järjestelmällisesti joka toinen jäi syömättä. Alku taas hirveetä hötkyämistä, mutta loppua kohden parani huomattavasti. Eiköhän se lamppu jossain vaiheessa syty ;)

https://www.youtube.com/watch?v=hyF9BMO_IZE


Ronille melkein 9 tuntia vanhentunu, vajaa pari sataa metriä, parilla kulmalla oleva jälki. Lähti tosi innokkaasti, väärään suuntaan. Palautin takas lähdölle ja siitä yhtä innolla ja nyt sentään oikeeseen suuntaan. Vähän haahuili välillä, piti vähän muistuttaa ettei nyt lähetä omille teille ja niin Ronppa jatko taas oikeella jäljellä. Näin ainakin vuoden tauon jälkeen meni oikein hyvin, tällä palkalla ens kerralla toivottavasti vähemmällä haahuilulla :D

IMG_6227-normal.jpg

IMG_6233-normal.jpg

IMG_6246-normal.jpg

IMG_6259-normal.jpg

IMG_6267-normal.jpg