Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa/asiaa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa!

1. Ostaisin omakotitalon. Talo olis jossain mettän keskellä omassa rauhassa ja isolla tontilla. Taloon kuuluis paljon ulkorakennuksia hevosta ja autotallia varten, oma nahkapaja ja sitte teitenki vieraille oma kesämökki. Pienen matkan päässä ois järvi tms. lätäkkö ja savusauna, noh ehkä normi saunakin menis. Tietenkin pihalla olis tilaa omalle agikentälle, ratsastuskentälle sun muille tarpeellisuuksille. Ja jso tosiaan ois kaikki maailman rahat ni tietty pitäis olla oma helikopteri/lentone, jotta... 

2. ...vois matkustella. Haastajan tavoin eka matka kohde ois varmasti Islanti ja sen jälkeen johonkin lämpimään ja mielenkiintoseen paikkaan, sellasia luulin maailmasta löytyvän ;)

3. Kunnon kokonen toimiva ja ehjä auto

4. Tällä hetkellä on hirvee into shoppailla lokakuun mangolle kaikkea kivaa, että ehkä osa rahasta tuhlaantuis sellasiin kapistuksiin ( selvennän asiaa joskus lähempänä lokakuuta jos on jotain selvennettävää :D )

5. Itelle, koirille ja kaikille tutuille oikein rentouttava hieronta. Sellasta tuntuu moni tällahetkellä tarvitsevan :D

Ja haasteen sain Mun tassuttelijoiten Tanjalta, kiitos siitä :) ja tota, mä en edes tiä että lukeeko tätä Memmun lisäks kukaan ni tehköön ken haluaa :D