Oltiin piiiiitkästä aikaa ohjatulla tunnilla ja kattokaa millasta rataa mentiin! Roni meni sinne minne ohjasin, mikä tuotti noilla kolmella ekalla esteellä vähän ongelmia kun mä ohjasin minne sattuu ja olin ite ihan väärissä paikoissa, mutta kun toi alku saatiin selvitettyä ni meni hienosti! Ja ekan esteen jälkeen Ronppa ei ees haaveillu tonne putkeen menosta, jee :)
Paljon oli takaakiertoo ja öö niin että minä juoksin koiran takaa...noh ei siellä kisoissa noita nimiä onneks kysytä kunhan osaa tehä :D Kepitki meni ja vielä väärältä puolelta vaikka vielä viikko sitten ei menny. Keppejähän ollaan alettu harjottelee ohjureitten kanssa ja mun ollessa oikeella puolella ne menee hyvinkin vauhdikkaasti, mut väärältä puolelta ei oo meinannu mennä millään. Ohjureita ollaan käytetty noin kuukausi - puolitoista erilasilla variaatioilla, välillä kaikki ja välillä vaan alussa ja lopussa tai jossain välissä ja alkaa näyttää ihan hyvältä verrattuna siihen, että ennen ohjureita Ronppa tartti aina käsiavun keppeihin. 
Seuraavaks aletaanki keskittyy kontakteihin, mut ehkä me hinkataan keppejä viel hetki :P
Nii ja tässä tää rata, kiitos vaan Hennalle tän ohjelman löytämisestä ja jakamisesta :)


agi1102-normal.jpg


Kirjotin tän joeilen illalla mut en saanu lisättyä kuvaa, mutta nyt onnistu ja on pakko lisätä, että voi vitsi, käytiin äsken kattomassa ylisulosta Nuusku- pilkkuvauvvaa <3 Ja Nallekin oli ihana, pojat oli vaan turhan innokkaita tekemään tuttavuutta :P