...että siellä voi viikonloppusin käydä ihan vaan pyörähtämässä eläinlääkärissä  Tarkotus oli siis mennä serkun valmistujaisiin ja lauantaina lähettiin ajoissa liikkeelle, et ehitään käymään ensin äitillä. Roni paineli hulluna edes takas joka puolelle, välillä kävi Sissin seurana syömässä ruohoa ja välillä koitti ajaa sitä liikkeelle. Ronppa ei tutnunu huomaavan, et Aapo puuttu kokonaan eikä tainnu haudallakaan saada mitään hajuja, kun ei kerinny kauaa olemaan paikallaan. Kuinka sitte sattukaan, et oltiin just pihalla ku Roni rupes pissille, ihmettiln vaan et mitä se siinä kököttää, kun ei mitään tullu, mut lopulta tuli muutama tippa ihan pelkkää verta. Ei se missään vaiheessa vaikuttanu tekevän kipeetä, eikä Roni mutuenkaan oo oirehtinu mitenkään. No sitte koitin soittaa kasvattajalle, et mitä nyt kannattais tehä niinku ensiapuna ja kun en saanu heti kiinni niin sitte piti soittaa Memmulle, et apua apua mitä mä nyt teen   Päivystukseen sitte saatiin aika parin tunnin päästä. Juotiin akhvit ja lähettiin ajeleen turkuun Tuhatjalkaan. Oltiin onneks ajoissa, kun pissanäytteen ottamnen ei sitte ollukkaan ihan niin helppoa miltä se vaikutti vaikka saatiin pitkävartinen keppi sitä varten. Roni ei tykänny yhtään, et joku oli mahan alla sorkkimassa ja sitte loppu merkkailuki ku rakko oli jo niin tyhjä. Saatiin kuitenki sen verran kerättyä, et siitä näki, että se oli ihan veristä. Meijän aika oli vartin myöhässä (yleensä ois saanu odottaa vähintään tunnin) eikä ketään otettu meijän edelle niin ku monta kertaa on käyny. Ja mun odotukset ei edellisten kokemusten takia ei ollu kovin korkeet, mutta tällä kertaa henkilökunta yllätti positiivisesti! Kaikki oli oikein mukavia ja avuliaita eikä tullu mitenkään sellanen olo, että oliko teijänki nyt pakko tulla just tänään. Kiitos siis mukavalle henkilökunnalle  Kuumetta Ronilla ei ollu, ei aristanu mitään kohtaa eikä vaikuttanu mitenkään kuivuneelta. Sydän ja hengitysäänet oli normaalit. Rakko oli tosi pieni ja sitä katottiin ultrallakin. Jotain epämääräsiä kirkkaita muodostumia ja sakkaa siellä näky, mutta lääkäri ei osannu varmaks sanoa, että mitä siellä oli. Diagnoosina oli oireitten perusteella virtsatieinfektio ja hoitona antibiootti, kipulääke ja kiteitä liottava ruoka. Roni sai pistoksena kipulääkettä ja antibioottia ja niskassa on vieläki iso patti niitten kohdalla, ei tainnu muutenkaan tuntua kauheen mukavalta. Kontrillo pari päivää antibiootin loppumisesta. Eläinlääkäri käynnin jälkeen verta ei oo tullu yhtään eikä muitakaan oireita oo onneksi ollu.

Barffi ei siis ehkä sitten ollu se meille sopiva juttu. Täytyy jutella ell kanssa sitte kontrollikäynillä, millään en meinaan haluais takasi nappuloihin siirtyä, että jos vois jotenki ite valmistaa vielä ruuat ni se ois hyvä, jättäis sitte luuta ja lihaa vähemmälle.  

Lääkärin jälkeen oli kello jo niin paljon, et päätettiin lähtee suoraan kotiin. Sunnuntai meni noksalla autoo siivotessa, vaihteeks.