Agility ja yleensäkkin harrastuskoiraa on hyvä käyttää välillä jonkun ammatti-ihmisen arvioivan silmän alla, ite kun tulee sokeeksi oman koiran liikkumiselle ja mahdollisille kipuiluille. Roni pääsikin oikein osteopaatin arvioitavaksi vaikka mitään ongelmia ei olekkaan huomattu. Turha reissu ei kuitenkaan ollut, osteopaatti huomasi heti, että toinen takajalka astuu lyhyempää askelta kuin toinen. Hetken Ronia tutkiskeli ja käsitteli, askeleen lyhentymistä aiheutti SI-nivel joka kuitenkin aukeisi heti samalla käsittelyllä. Roni tuntu nauttivan, nukku silmät kiinni pää mun sylissä melkein koko ajan :) vähän tuli sellanen olo, että mihinhän koiran silittelyyn taas tuokin summa rahaa meni, mutta onneksi kuitenkin tuli käytyä, niin ei tuo nivel päässyt sen pahempaan kuntoon. 

Osteopaatin takia jätin Ronpan ilmottamatta agilitykisoihin, mutta mätsäriin sentään päästiin lähtemään. Pro booster järjestämä mätsäri Virroilla otettiin suunnaksi ja mukava tapahtuma oli. Ilmottautumisesta sai koirille herkkuja, pari pienempää ja yhen isomman ruokasäkin, makkaraa ja kahvia sai ilmaiseksi ja tarjouksia oli vaikka kuinka. Paikalla oli vielä yheksän dalmista, ihan huippua :) Ilmotin vaan Taisonin normi kisaan, saatiin pariksi Luka dalmis, saatiin punanen nauha, mutta sen kummempaa menestystä ei sitte tullut. Taisonontti liikku ekassa kehässä tosi kivasti, mutta sitten punasten kehässä veti taas normaaliin tapaan. 
taison-normal.jpg

Sitte ooteltiin ja ooteltiin, että kaikki normikehät oli saatu päätöskeen, ja lopulta sai kaivaa täydessä unessa olevat koirat häkistä kun vuorossa oli parikisa. Saatoin ehkä vähän epäillä, että mitähän siitä kahen höyryjunan kanssa tulee, mutta turhaan, vetoahan riitti, mutta yllättävän nätisti meni :) Ensin oli seisotusta, sitten kaikki kiersi kehän yhdessä, hetki seisotusta ja toisen parin kanssa edestakaisin ja taas seisotusta. Eikä se tuomarienkaan mielestä kovin pahalta tainnut näyttää, oltiin neljänsiä ^^ Tarulle kiitos hienoista kuvista :) 

rt-normal.jpg

rt3-normal.jpg

rt2-normal.jpg

rt1-normal.jpg