Oman kunnon kannalta viikonloppu oli aika haastava, ei ehkä paras idea käydä perjantaina hieronnassa, lauantaina hölkkäillä Ronpan kans 7 km mätsäriin ja sunnuntaina vielä mölli agi kisat. On paikat jonkun verran kipeet, mutta siitä huolimatta oli ihan mahtava vkl!!   

Tässä matkalla lauantaina SCYn Pirkanmaan järjestämään mätsäriin, matka suju lepposasti

Isojen aikusiten tuomarina oli Eero Puruskainen ja täytyy sanoa, että oli kyllä ihan huippu tuomari! Mukava ja rento, kertoi miksi kenellekkin minkäkin nauhan antoi, käsitteli koiria kivasti. Ronppa sai punasen nauhan, ei sijotusta. Luulin sen liikkuneen hyvin, mutta olikin peitsannu aika paljon  Noh ainakaan se ei vetäny ihan hulluna, et jos vaikka eka harjotellaan toi vetämättä liikkuminen ja sit se oikee askellaji  Seiso suht nätisti, jotenkin ei ollu yhtään niin mukana ku yleensä, oli jotenki hmm mikähän ois sellanen kuvaava ilmasu, keitetty AD/HD makarooni vois olla aika lähellä... Mut oli sellasia hetkiä ku seiso pitkään paikallaan ja kaikki jalat oikeeseen suuntaan ja häntäki oli vielä kivasti laskettu. Mätsärissä nähtiin leirikaveri ihana Nalle, tais koirat muistaa toisensa  

 

Olihan siellä myös kuningas Pumba, hienosti punanen, mutta tällä kertaa tuomari ei osannu arvostaa kuninkaallista otusta sijottamalla tätä. Nasu korjaskin sitte potin ollen sinisten kolmas, vaikkei ihan veteraani vielä olekkaan, vaikka tuomari niin väitti  Kivasti järjestetty tapahtuma, vaikka koiria oli paljon niin parissa tunnissa oltiin jo hakemassa FitWokista ruokaa   Ronpalle tuli ostettu sellanen kankainen pötkylä mikä makso 1,50 € ja koira tuntu tykkäävän.

Sunnuntai aamulla startattiin Memmun ja poikien kans kohti Sastamalaa ja ÄSKK:n syyssempaloita eli agi epiksiä. Jännitys oli varmasti käsin kosketeltavaa  Kaikkien ihan ekat agi kisat, mutta tais olla hyvä jännittää, meni meinaan aikas hyvin!! Ihan ekana alotti Pumba rimattoman(20cm)-putkiluokan ( takana siis 3 harjotus kertaa ) ja koko rata läpi, muutama putken suu meni ekalla kerralla ohi mut ne oli äkkiä korjattu, upeeta  Sitte hetki odottelua ja oli Ronin vuoro päästä radalle, esteitten korkeus oli 45 cm ja putkiluokka siis. Mitähän kaikkia kauhu kuvia mulla mahtu päässä pyöriä ennen lähtöä... no vaikka ja mitä! Roni onneks todisti ne kaikki vääräks ja teki ihan mahtavan radan ja ajan. Vaan yks pienen pieni virhe tuli, mikä johtu ihan täysin musta, kun tein eri tavalla, kun suunnittelin putkeen menon ja siitä Ronppa sakotti heti eikä mennykkään putkeen ekalla yrittämällä, tokalla menikin sitte jo. Aika oli 32, jotain. Meistä viimisenä Nasu meni upeesti virheettä tämän radan!

http://www.youtube.com/watch?v=I2GIJ_UvwGQ&feature=feedu

Putkiluokan jälkeen oli mölli radan vuoro ja nyt edelliseen luokkaan oli lisätty kontaktit. Tässä vaiheessa Ronilla olikin sitte jo vauhti päällä ja ekalla koittamalla esteitä romutettiin, pyörittiin missä sattuu, hypittiin mitä halutaan ja niin edespäin  Ekaks mulla oli tarkotuksena, et oltais menty mölli luokan lisäks vielä avoin, mutta päätinki uusia möllin, et sais vähän parannettua tehtyjä virheitä. Enpä tiä tuliko niitä niin parannettua, esteet pysy kyl pystyssä, mut sitte mentiin Aa:n ohi, oma pieni lenkki haistelemassa ( mitä omalta jännitykseltä muistan niin muutama muukin kävi just tuolla kulmassa haistelemassa, mahto olla hyviä hajuja) ja sitte vielä yhen esteen ohi. Kaikista noista toilailuista huolimatta pysyttiin ihanne ajassa  ja oon tosi tyytyväinen siihen miten meni, kauhukuvat ei tosiaan toteutunukkaan  Kyllä ainakin vauhtia löytyy, kontaktit meni jotenki tosi kivasti ja kuhan saadaan ohjausasiat kuntoon ni eiköhän se siitä  Nasu kuulu kans siihen joukkoon kellä oli vähän vaikeuksia Aa:n jälkeisellä esteellä, mutta Memmu päätti uusia radan ja kyllä kannatti, Nasu ja Memmu hienosti mölli maxien 3!! Ei paha ekoiks kisoiks, tästä on hyvä jatkaa.

http://www.youtube.com/watch?v=G3V6f1M0NUQ&feature=feedu

http://www.youtube.com/watch?v=PxQxF79HCIs&feature=feedu

Täälläkin oli tuttuja, Debbie ja dalmis Leevi sekä vuodatuksesta löydetty Nemo. Tosiaan oman jännittys ja innostustason takia kaikkien radat jäi näkemättä ( tai jäämättä mieleen  ) Päivä oli kuitenkin upea, sopiva ilma, suht toimiva koira ja järjestelyt oli hyvät. Kisojen jälkeen Noksalle syömään ja pikaset video analyysit vielä Memmun kanssa. Koirista huomas et oli toiminnan täyteinen viikonloppu takana.

Illalla kotiin päästyä sama meininki jatku, tänään ois voinu vaan painaa herätyskellon pois päältä ja jatkaa unia, eli olo on väsynyt mutta onnellinen