Nonii, nyt sitte vähän pirteempänä kun eilen :D

Mitäs tässä onkaan taas tapahtunu. Hmm, Ronin kaa käyty treeneissä ja muutamissa kisoissa, mutta niistä lisää kun saan itelleni videot kyseisistä suorituksista :) 
Taisonin kanssa ollaan treenailtu vaan itekseen kaikkea hienosäätöä, kuten esim. täyskäännöksiä ja kontaktin pitämistä. Pikku hiljaa täyskäännökset paranee ja tiivistyy, mutta vielä aika löysästi menee. Kontaktissa ei oikein mitään moiteitta, sitä ollaan vaan tehty ihan ylläpitävän treeninä (kun en oo muutakaan keksiny :D ). Sitte jäävien erottelua, välillä kun tuppaa maahan ja istu menemään sekasin. Estettä ja paikkamakuuta ei oo otettu, kun kerran kun oltiin hallilla treenaamassa, on sen verran lumista ja jäistä ettei viitti turhaan jäädyttää koiraa tai että liukastuis hypyssä. Toi hyppy on jotenkin kinkkinen, hyppää kyllä hyvin, mutta se esteen taakse pysähtyminen on ihan hakusessa vielä. Saatiin jommasta kummasta kokeesta vinkiks, että treenaa pelkkää esteen takana seisomista ja siitä palkkaa, mutta enhän mä tota enää hallilla muistanu :/ . Taisonontin kans käytiin Jyväskylän näyttelyssä pyörähtämässä, se oli näyttelyllisesti turha reissu, mutta nähtiinpä TripleTanin kirjottajan kanssa ja saatiin Taisonista ja Douglaksesta veljeskuva, julkasen sen kun saan sen itelleni :) Tässä muutama kuva hienosti esiintyvästä Taisonista, jota tuomari arvosti EHn verran. Kuvaajana TripleTan.taison%20jkl-normal.jpg

Kuten kuvasta näkyy, näyttelyt on masentava harrastus :D Kuinka onkaan onnistu saamaan molemmat näin maansa myyneen ilmeen :D

taison%20jkl%202-normal.jpgtaison%20jkl%203-normal.jpg


Ja tosiaan Taisonin yhdessä varpaassa on joku patti, jos se vielä ens viikolla on siinä ni täytyy käydä näyttämässä sitä eläinlääkärissä. Nyt on inhottavaa kun se aukee joka kerta kun ollaan pihalla kun hanki on niin kova :( mitenkään se ei sitä arista ja antaa sen olla rauhassa kunhan patti ei vuoda.

Ronilla ois vielä edessä yhet epikset ja Seinäjoen agikisat ja muutamat treenit tänä vuonna, joten tulee varmaan oma hehkutus sitten noista aiemmistakin kisoista kunhan saan niistä videot ja on noi vikat kisat ohi. Tammi-maalikuun treeni vuorot lainataan Nasulle ja koitetaan vaan kisailla pikkasen. Tulin siihen tulokseen, että kun menee nyt hyvin niin annetaan vähän lepoa välillä treeneistä ja keskitytään vaikka rally-tokoon hetkeksi :)


Hirveitä ajatuskatkoksia tuli kumminkin tätä kirjottaessa, noh tässä nyt suurinpiirtein mitä ollaan puuhailtu :D